Fri, 31 Jul | Sidari

Mydros & Grand Tours nyaralás

A Mydros zenekar a Grand Tours Utazási Irodával közösen idén is megszervezi görögországi csoportos nyaralását az együttes barátainak, közönségének. Tizedik nyaralásunk célpontja a meseszép Korfu szigete, azon belül pedig Sidari település.
A regisztráció le van zárva
Mydros & Grand Tours nyaralás

Time, venue (Dátum, helyszín)

31 Jul 2020, 11:00 – 09 Aug 2020, 16:00
Sidari, Sidari 490 81, Greece

Details (Részletek)

A Mydros zenekar a Grand Tours Utazási Irodával közösen idén is megszervezi görögországi csoportos nyaralását az együttes barátainak, közönségének. Tizedik nyaralásunk célpontja a meseszép Korfu szigete, azon belül pedig Sidari település. A Grand Tours az augusztus 1-8. közötti, 7 éjszakás turnusban (buszúttal együtt július 31. - augusztus 9.) két apartmant tett félre nekünk, a Koursaros és a Katerina nevűt. 

Jelentkezés módja:   

  1. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Grand Tours Korfuról szóló oldalait, valamint a két lefoglalt apartman oldalát (KoursarosKaterina). ​​
  • A "Szobák" menüpont alatt virtuálisan körbejárhatsz minden egyes szobát, az "Árak"-nál pedig a részvételi díjakat találhatod meg.  
  • A szobáknál a maximális létszám van feltüntetve, amely nem pótágyazható. 
  1. Nézd meg az apartmanhoz tartozó online foglalási táblázatot (Koursaros foglalás / Katerina foglalás) amelyből megtudhatod, az augusztus 1-8 turnusban mely szobák szabadok (zöldek).  
  2. Amikor meghoztad a döntést, hogy melyik szobát szeretnéd lefoglalni, kérjük:
    • Készítsd elő az adataidat 
    • Regisztrálj a Grand Tours oldalán (vagy jelentkezz be)
    • Ha készen állsz az online foglalás elvégzésére, lehetőleg munkaidőben, hívd fel Elenit a +3620-341-1630 számon, és tájékoztasd, hogy a Mydros csoport tagjaként fogsz foglalni.
    • Végezd el az online foglalást. Koursaros foglalás / Katerina foglalás)
    • A csoportunk számára kétféle előlegfizetési mód áll rendelkezésre: bankkártyás és átutalásos. 

Ha kérdésed van, kérjük első körben olvasd át újra a Grand Tours oldalát, ahol minden információ naprakészen elérhető. Ha továbbra is segítségre van szükséged, kérjük, írj egy e-mailt az eleni@grandtours.hu és az info@mydros.hu címekre.

Reméljük, életünk egyik legjobb nyaralását tölthetjük együtt idén, szeretettel várunk!

Mydros & Grand Tours

Share (Megosztás)